ORSZÁGNYITÁSRÓL BŐVEBBEN.

Kedves Inlernet Törzsvásárló!

Mit profitálhatsz az ország nyitásokból?

 • Sokkal gyorsabban érheted el a magasabb karrier szinteket / 2-7 karrier szintek /, és az ezzel járó egyre magasabb jövedelmeket!

 • Lehetőséged van akár pár éven belül elérni a 7/1-7/10 pozíciókat, amelyek havonta több százmillió bevételt jelenthet a számodra!!! Ha nem tudod, hogy mennyit kereshetsz átlagosan havonta a különböző karrier szinteken, akkor kérd tőlem a táblázatot, de előtte vegyél be egy marék nyugtatót! 

 • 2. karrier szinttől végtelen mélységig kaphatsz jutalékokat nemzetközi szinten is a saját csapatodból!

 • Lehetőséged van a saját csapatodon kívüli Törzsvásárlók / akikhez semmi közöd nincs / vásárlásából is profitálni nemzetközi szinten!

 • Sokkal nagyobb összefogással, sokkal gyorsabban valósíthatod meg álmaidat, céljaidat, és még azokat is, amiket ma még nem is mersz megálmodni!

Mire érdemes odafigyelni az ország nyitások előtt:

 • Csak a regisztrált Törzsvásárló tud az ország nyitásokból profitálni, tehát regisztrálj be minden ismerősödet Magyarországon!

 • Minél nagyobb az aktív Törzsvásárlói csapatod, annál gyorsabban épülhet ki egy megnyitott országban is egy jelentős számú Törzsvásárlói csapatod, mivel több embernek sokkal több ismeretsége lehet az adott országban, ezért regisztráld be minden ismerősödet!

 • Minden Törzsvásárlónak érdemes a magyar JOG-fákban, minél több Inlernet JOG-osztályban megjelennie legalább egy-egy JOG-gal, mivel minden országnak saját JOG-fája lesz, és kizárólag azokban a JOG-osztályokban szerezhetsz JOG-ot az országok JOG-fájában, amelyekben a magyar JOG-osztályokban is rendelkezel legalább egy darab JOG-gal! Javaslom, hogy lehetőségeidet is figyelembe véve, legalább az első három JOG-osztályban szerezz JOG-ot a magyar JOG-fákban, és akkor minden új ország első három JOG-fájában is szerezhetsz JOG-ot!

 • Már a Foglalózás előtt javaslom, hogy töltsd ki az Inlernet weboldalán jobb oldalon található Letöltések menűből letölthető és utána kinyomtatható 300 000 Ft -ot meghaladó utalvány foglaló nyilatkozat-ot, hogy a későbbiekben ne kelljen e miatt akár több százezer forintot veszítened azért, mert nem tudod időben elhelyezni a JOG-aidat. Ezt a nyilatkozatot alá kell írnod, és eredeti példányban el kell juttatnod postán az Inlernet irodába, vagy leadhatod az Inlernet napon is.

 • Előre írja össze minden Törzsvásárló a csapatodban, hogy kinek mely országokban vannak ismeretségei, elérhetőségekkel, és amikor megnyílik az adott ország, akkor azonnal be kell regisztráltatni az ottani ismerősöket! Ne feledd, hogy azokat az embereket más is ismerheti, és több százmillió forintot bukhatsz, ha nem a Te csapatodba kerülnek!

 • A csapatodban, bármilyen mélységben legalább egy Törzsvásárlódnál találjátok meg azt a legalább egy embert az adott országban, aki el akarja érni a 7. karrier szintet, és csak az Inlernettel akar foglalkozni. Az csak hab a tortán, ha több ilyen embert is találtok egy ilyen országban! Minden megnyíló országban legalább egy ilyen embert találj meg, bármilyen mélységedben!

Az Inlernet teljes vezetősége és Én is megadunk minden lehetséges segítséget Neked, hogy minél gyorsabban elérd azt, amit szeretnél!

Konzultáljunk a stratégiáról, a szükséges lépésekről.

Elgondolkodtató:

Miért jó Neked, ha Svájcban, és más egyéb országban nyitunk???

Pl. Svájcban 8.211.000 millió ember él!

Átlag jövedelem 6500,- svájci frank / több mint 2 millió forint /!

Svájcban, ha valaki berak lekötéssel 12.000,- forintnyi összeget a bankba 0,1% kamatra / ez egy jó kamat arra felé /, akkor 2385 év alatt lesz 130.200,- forintja kamatos kamattal számolva!!!!!!

Az Inlernet rendszer lehetőséget ad arra, hogy a 12.000,- forintnak megfelelő svájci frankra lekötések nélkül / tehát elköltheti bármikor a Svájci ember /, rövid időn belül 16,66-1500% nyereséget tud nyújtani, akár 1-2 év alatt is!!!!! Vagy akár még sokkal hamarabb is!!!

Szerinted lesz rá érdeklődés???

Hangsúlyozom, hogy nem kell lekötnie a pénzét, bármikor elköltheti, és mégis kap rá akár több 100 %-os nyereséget!!!

És ez csak Svájc!! Rövidesen sorra nyitjuk a nyugati országokat, ahol hasonló a helyzet!

Tudod kikből lesznek milliárdosok pár éven belül??? A Magyar emberekből, belőled, mert kizárólag a Magyar Törzsvásárlók csapatába regisztrálhatnak a Svájciak és más országok vásárlói!!! El tudod képzelni, mennyit tudsz ebből profitálni???

Sőt a külföldi emberekből akkor is tudsz jelentősen profitálni, ha nem a Te csapatodban vannak!!! Nem hiszed el???
Keress bizalommal kérdéseiddel!

Ezt ne hagyd ki, mert gyökeresen meg fog változni az életed!
És akkor hol van még a többi ország a világon????

Mennyi ország emberei mindennapi vásárlásaiból szeretnél milliárdokat keresni????

Keress bizalommal kérdéseiddel!!! Ezt ne hagyd ki!!! Megoldhatod minden anyagi problémádat!!!!