NETFONE MOBIL


A Netfone Telecom az ország első magyar tulajdonú, egyben az ország hivatalos negyedik mobilszolgáltatója, országos lefedettséggel, saját sim-kártyával, saját operátori logóval, saját ügyfélszolgálattal. Nem FLOTTA, de a flották összes előnyét, azok összes hátránya nélkül biztosítja.- A milliós ügyfélkörű szolgáltatók mellett a Netfone képes egyedi csomagokkal, személyre szabott ajánlatokkal megtalálni a legjobb megoldást! Telekommunikációs partnereink gyors számlaelemzés után megmondják, tudnak-e kedvezőbb előfizetést ajánlani. A Netfone a sorban állást jelképező ügyfélszolgálatok és a tájképet befolyásoló adótorony építések helyett árelőnyt alakít ki neked.
- Nálunk nem kell gépekkel beszélned, telekommunikációs partnereink akár otthonod kényelmében, akár egy kávé vagy tea mellett tájékoztatnak a számodra legjobb csomagokról, és kötnek szerződést veled. Ők mindig elérhetők lesznek, ha kérdésed van!
- A hazai mobilszolgáltatóval munkahelyek megtartását és létrejöttét támogatod, magyar családok megélhetéséhez járulsz hozzá.
- Válogass a hazai mobiltelefonpiac egyik legnagyobb és legkedvezőbb árú készülék kínálatából!
A szolgáltatás és készülék fizetéséhez az alábbi oldalon tudsz regisztrálni.

Ha pedig már az Inlernet rendszer tagja vagy az alábbi linkre kattintva                          https://www.kiadasod-a-beveteled.webnode.hu/kapcsolat-felvetel/    

állok a további segítségére..

A lentebb látható képekből megtudhatják az előfizetési árakat ami e-pack kedvezménnyel és 2 év hűségidővel értendő. A szerződés kötéshez tartozásmentes közüzemi számlák megléte elengedhetetlen.

A képeken látható árak és termékek változtatás jogát fenntartják és nem minősül ajánlattételnek.A következő képeken a rendelhető mobiltelefon és tartozékok találhatóak. A telefon árai tájékoztató jellegűek és bruttó árban vannak feltüntetve illetve tartalmazzák az árban a 27% áfát.