MI AZ INLERNET?


Nagyon fontos, hogy már az elején pontosan megismerjük, hogy milyen rendszer is az Inlernet-Rendszer?

Mi a működése lényege, célja?

Első pillantásra azt hihetik sokan, hogy az Inlernet-Rendszer egy MLM rendszer. Ahhoz, hogy lássuk miért nem tartozik az Inlernet-Rendszer az MLM rendszerek közé, ismerd meg néhány fontos tulajdonságát.

Tehát az Inlernet rendszer:

Nem forgalmaz semmilyen terméket vagy szolgáltatást. (Egyetlen terméke van, az Inlernet online utalvány, mely minden olyan Termékpartnernél bonyolított vásárláshoz felhasználható, aki a szerződésében rögzítette, hogy fizetőeszközként elfogadja az Inlernet online utalványt.)
Az Inlernet Törzsvásárlók minden terméket és szolgáltatást általános piaci áron vásárolnak meg, melyek a visszatérítéseknek köszönhetően még kedvezőbbek. A célja, hogy segítse elsősorban a magyar Termelőket és Szolgáltatókat abban, hogy minél több vásárlójuk és ezáltal forgalmuk keletkezzen.
Ezért cserébe csak a Termékpartner által meghatározott százalékú árengedményt kell a Termékpartnernek befizetnie, más költsége (pl.: szerződéskötési díj) nem keletkezik.
A Törzsvásárlóknak sem keletkezik semmilyen költsége a csatlakozással vagy a rendszer használatával kapcsolatban, vagyis nem kell semmilyen díjat befizetniük.
A regisztráció TELJESEN INGYENES, sőt minden ÚJ REGISZTÁLT 12.000 Ft-ot kap ajándékba!
A weboldalon megtalálható Általános Szerződési Feltételekben pontosan rögzítve van a rendszer működése, többek között a jutalék-elszámolási rendszere is.
Az Inlernet-Rendszerben minden Törzsvásárlóra (függetlenül a csatlakozás idejétől) azonos jutalékelszámolási szabályok vonatkoznak a vásárlásokat illetően.
Ezen kívül a szintén a weboldalon megtalálható "Két év költése kalkulátor" segítségével bárki kiszámolhatja, hogy milyen tevékenységgel, milyen bevételre tehet szert az Inlernet-Rendszerben.
Az Inlernet-Rendszer nem egy szűk vásárlóigény kielégítésével kapcsolatban tevékenykedik. Minden olyan vásárlás, mely egy Inlernet Törzsvásárló és egy szerződött Termékpartner között történik, függetlenül a vásárlás tárgyától és összegétől, olyan vásárlásnak minősül, mellyel kapcsolatban sor kerül az ÁSZF által előírt jutalék-elszámolásra.
Az Inlernet-Rendszerben minden Törzsvásárló azt a terméket, attól a Termékpartnertől vásárolja meg, olyan mennyiségben, melyre szüksége van.

Az Inlernet-Rendszer pár százalék erejéig tartalmaz MLM jellemzőket, de kijavította annak minden negatív jellemzőjét.
Az Inlernet-Rendszert leginkább az úgynevezett AFFILIATE rendszerekhez hasonlít.

Nézzük meg, hogyan működnek az affiliate rendszerek!

  • Az affiliate marketing egy megállapodás egy kereskedő és egy weboldal tulajdonosa között. Amikor egy vállalkozás úgy dönt, hogy szeretne egy kis segítséget termékei vagy szolgáltatásai értékesítéséhez, akkor elindít egy affiliate programot. Ezzel megengedi mások számára, hogy feliratkozzanak és értékesítsék a programban szereplő termékeket vagy szolgáltatásokat. A cég minden partnerének egy egyedi azonosító számot ad, amit használniuk kell a linkjeikben és hirdetéseikben. Ez alapján tudja a cég rögzíteni, hogy egy eladás kitől származott, ha a vevőt egy partner küldte a weboldalra.

  • A partnerek különböző módszerek segítségével hirdetik a kereskedő termékeit a kereskedő weboldalára mutató affiliate linkekkel és hirdetésekkel. Cserébe a kereskedő jutalékot fizet a partnernek minden általa létrehozott eladásért. A kereskedő csak akkor fog fizetni a partnernek, ha a vásárló rákattint a termék affiliate linkjére és a későbbiekben vásárol is.

  • Az affiliate program típusa teljesen az üzemeltetőn, vagyis az üzlet tulajdonosán múlik. Ő dönthet arról, hogy a bevétel meghatározott százalékát vagy átalánydíjat hajlandó fizetni egy eladásért vagy egy feliratkozásért.

Hogyan néz ki ez az együttműködés Inlernet-Rendszerben?

  • Az Inlernet-Rendszer és a terméket és szolgáltatást kínáló Termékpartnerek között tehát létre jön egy szerződés, melyben az Inlernet vállalja, hogy Törzsvásárlóit az adott Termékpartner felé irányítja oly módon, hogy különböző csatornákon keresztül felhívja a figyelmet a Termékpartnerre, ezzel segítve a vásárlók számának növekedését és a Termékpartner nyereségének emelkedését.
  • Ezért cserébe a Termékpartner meghatároz és rögzít a szerződésben egy árengedmény %-ot, melyet minden Inlernet Törzsvásárló részéről történő vásárlás után befizet az Inlernet-Rendszerbe.
  • Az Inlernet-Rendszer pedig az ÁSZF előírásai szerint szétosztja az árengedmény 90%-át a Törzsvásárlók között, 10%-ot pedig megtart a felmerülő költségei és egyéb kiadásai fedezésére.

Szóval, képzeld el, hogy egy olyan ünnep előtt állsz, ahol lehetőséged van komoly vásárlói előnyökhöz jutni az ajándék- és a bevásárlásaid során és amellett, hogy megvásároltál mindent, visszatérítéseket kapsz minden egyes vásárlásod után!

Jól hangzik ugye?

Pedig ez csak a kezdet!

Hiszen amellett, hogy a vásárlásaidat követően visszatérítéseket kapsz, olyan üzletekben vásárolhatsz, amelyek garantáltan megfelelő szolgáltatást nyújtanak neked, hiszen bármilyen probléma esetén Törzsvásárlóink azonnal jeleznék azt felénk, mi pedig a Termékpartnerünknek, így vigyázva törzsvásárlói közösségünk minőségi szolgáltatásaira. Ennek érdekében minden Termékpartnerünk saját referenssel rendelkezik, a gördülékeny kapcsolattartás érdekében. Ők segítenek a szerződéskötéskor, a termékpartneri felületek beállításánál, az Inlernet® mobilapplikáció letöltésénél és betanításánál és ők a felelősei annak is, hogy minden új információ eljuthasson a kereskedőkhöz, illetve az egyedi akcióik is az Inlernet-Rendszeren© keresztül bonyolódjanak és így kiemelt, akár 70%-os, vagy nagyobb visszatérítésekre is szert tehessünk, hiszen csak a kereskedőn múlik, hogy egy kiárusításnál, melyik termékét, milyen kedvezménnyel árusítja.

Továbbá, amennyiben a Termékpartnerünk letöltötte az Inlernet® mobilapplikációját, akkor bankkártya és készpénz nélkül is tudsz vásárolni.

Te figyelj! Képzeld el, hogy nyáron mindenki attól retteg a strandon hogy nehogy lenyúlják a pénzüket, te pedig csak a strandtörölközőt, a naptejet, a napszemüvegedet és a strandlasztit viszed magaddal és mégis tudsz vásárolni egy szál fürdőruhában a lángososnál, vagy kölcsönözni a vizibiciklistől.

Csakis rajtad múlik, ki és a piac melyik szegmenséből lesz Termékpartnerünk! Keresd meg a legjobbat és emeljük meg az ő forgalmát, hiszen a legjobbra törekszük és erre biztatunk téged is, hiszen te is minden bizonnyal nem véletlenül térsz vissza adott kereskedőkhöz és azért, mert az van a házatokban, viszont rossz minőségű terméket árul, nem kedves a vevőivel, nem jó érzés belépni az üzletbe, akkor nem is fogsz odajárni vásárolni. Hallgass a megérzéseidre és hidd el, nem fognak cserben hagyni!

Te, figyelj még egy kicsit! Azt tudtad, hogy amikor az Inlernet® Online-utalványát használod vásárlásaidnál, akkor már az Online-utalvány megrendelésénél azonnal megkapod a visszatérítésedet, azaz még azelőtt, hogy egyáltalán elmentél volna a kiálasztott Termékpartnerünkhöz! Hallottál már más cégnél ilyenről?

Számtalan előny és mindez egyetlen Rendszeren belül!

De az Inlernet® ennél sokkal több! Képes egyensúlyt teremteni az életedben. Igen, hiszen felépítheted saját üzletedet, akár úgy is, hogy nincs hozzá kezdőtőkéd! Van ilyenre máshol lehetőséged? Nem hinnénk!

Megteremtheted saját világodat, saját munka- és időbeosztással. Ki ne vágyna arra, hogy akkor és annyit dolgozzon, amennyit szeretne és ne egy rémes főnök dirigáljon, vagy egy multi kiszipolyozó munkamennyiségét kelljen nap szinten, túlórákkal megfejelve elvégeznie? Itt csakis rajtad áll, mikor kezded el, milyen tempóban haladsz, mennyi időt szánsz arra, hogy elérd a kitűzött céljaidat és ahogy nő az üzleted, úgy hány fővel bővíted a csapatodat. Mikor és milyen hosszú időre, sőt milyen gyakran menj szabadságra. Nem sok helyet tudsz mondani, ahol ugyanezt kínálják neked!

Te figyelj! Gondolj csak bele! Saját magad által válogatott csapattal dolgozhatsz! Nincs többet, hogy vele nem tudok és szeretnék dolgozni és mégis muszáj. Te döntesz és választasz. Persze itt is hozhatsz téves döntést, de a megodás kulcsa is a te kezedben van, nem pedig máséban és ez azért lássuk be elég nagy különbség!

No és a lényeg!

Egy olyan keresettel rendelkezhetsz, amelyről valószínűleg utoljára a Dallas sorozatban találkoztál. Nem viccelünk! Nem tudsz nekünk még egy olyan rendszert mutatni, ahol ilyen gyorsan haladhatsz előre és ekkora keresettel rendelkezhetsz! Az Inlernet-Rendszer© egyik legnagyobb erőssége, hogy bárkinek képes lehetőséget biztosítani!

Tényleg érted? Bárkinek! Mindegy, most mennyit keresel. Nem érdekes, hogy most csak minimálbérért dolgozol és a kezdeti célod annyi, hogy megduplázd a havi bevételedet. Megfogsz lepődni, hogy ezt milyen hamar tudod elérni és utána már sokkal könnyebb lesz továbbszőni álmaidat, hiszen álmodni csak nagyot érdemes, ráadásul ingyen van és nem mellékesen, az Inlernet® minden olyan eszközt és platformot a kezedbe ad mindehhez, hogy kizárólag csak arra tudj fókuszálni, ami az igazi célod!

Igazi vezetővé válhatsz, mások példaképévé! Folyamatosan fejlődhetsz és ami az egyik legnagyobb élményt fogja jelenteni számodra, hogy rengeteg embernek tudsz segíteni abban, hogy ők is képesek legyenek megvalósítani magukat és álmaikat. És garantáljuk, hogy ezek a pillanatok fognak a legtöbbet adni számodra!

Mert az Inlernet®, nem egy szimpla cég, hanem egy óriási család, ahol gyorsan megtanulod, miért érdemes másokkal együtt dolgozni, milyen egy igazán jó csapatszellem, milyen erő rejlik ebben és főleg milyen előnyök.

Te, figyelj! Szóval képzeld el, hogy itt állsz, két héttel húsvét előtt és lehetőséged van egy olyan törzsvásárlói rendszeren keresztül kivitelezni az összes húsvéthoz köthető vásárlásodat a sonkától, a tojáson át az ajándékokig bezárólag, hogy nem csak visszatérítést kapsz vásárlásaid után, hanem a visszafolyó összegek által egy más világ nyílhat meg előtted az anyagi boldogulásod felé, hogy egy év múlva már ne az legyen a gondod, hogy mit vásárolj és mennyiből hozd ki mindezt, hanem, hogy melyik országban vásárold meg szeretteidnek azt az ajándékot, amelyre titkos álmaikban a legjobban vágynak!

Tarts velünk ezen az úton, hagyd hogy segítsünk, használd ki azokat az eszközöket, amelyeket biztosítunk számodra mindehhez és élj a lehetőséggel, hogy egy jobb életed lehessen, amely által másokét is jobbá tudod tenni, miközben közösségünk erejével pedig rengeteg rászorulónak is tudunk együtt segíteni!

Ha pedig már döntöttél akkor kötelezettségmentesen regisztrálhatsz az alábbi linkre kattintva:

https://weboffice.inlernet.com/registration/HU047621


Kérlek a lehetőségekről kattints a lenti weboldalra vagy fentebb a kezdőlapra.

https://kiadasod-a-beveteled.webnode.hu/