INLERNET VÁSÁRLÁSI

UTALVÁNY MENETEÉrdekel hogyan lehet befizetés nélkül egy kis munkával Milliomossá válni akár rövidebb hosszabb távon? Két lehetőségből az első:
 -Vásárolsz termékpartnereknél illetve ajánlásoddal is bevételed keletkezik akik hálózatot építenek regisztrálnak hozzád vagy az alattad levő törzsvásárlóid alá. Minden csoportodban levő törzsvásárlód vásárlása után 5 % bevételed keletkezik. Persze nem kis munkával jár, de meg lehet csinálni hogy össze gyűjts 12 000 Ft ot amivel órási bevételeket kapsz. Táblázat bevételekkel lentebb található. 
-A második pedig befizetsz magadnak 12 000 Ft ot amivel elindulsz a táblázatban levő jogfán. 
Ezt a 12 000 Ft ot elköltheted termékpartnerünknél tehát Magyarországon és a világ bármely pontján a rendszerben levő lehetőségekhez mérten. ( kérd tájékoztatóm ) Ha pedig elindultál 12 000 Ft al a jogfán akkor a leggyorsabb lehetőség hogy minél több embernek (de minimum 5 ) elmondani ezt a lehetőséget. Ők is ajánlják tovább. Ha az illető megértette a rendszert és hozzád regisztrál, utána jogot szerez TE kapsz egy 400 ft   karrier jutalékot. Csak a hozzád regisztrált törzsvásárlók után. Persze itt is dolgoznod ajánlanod kell. Ahhoz, hogy ezt meg tudd csinálni regisztrálni kell az alábbi linken ingyenesen,  https://weboffice.inlernet.com/registration/HU047621


Ha pedig már van jogod akkor  picivel lentebb található táblázat alapján a jogállásoknak megfelelően bevételed keletkezhet. Ez függhet attól is mennyire ajánlod másoknak a lehetőséget illetve bárki tehet a jogodhoz amiből jogállásod ( bevételed ) keletkezhet.

Ha ingyenesen regisztrálsz a CSAPATOMBA ( ajándékba kapsz 12 000 Ft összeget a foglalószámládra amit felhasználhatsz csak  a  vásárlásaidhoz ) 

Az Inlernetben keletkező JOG-ok-nak (Elszámolási egységeknek) köszönhető, hogy

  • magasabb karrier szintekre, magasabb jövedelmi szintekre léphetsz,
  • kereshetsz pénzt akár idegen emberek után is,
  • bónusz JOG-okat kaphatsz,
  • és ráadásul ezt már egyre több országban megteheted.

Minél több JOG-od (kis pénzgyártó gépezeted) van Neked, és a csapatod tagjainak, annál több bevételre tehetsz szert.

Az alábbi weboldalon megtudhatod,hogy miképp fizethetsz be 12 000 Ft ot abban az esetben ha hamarabb szeretnél a jogfán elindulni ( minden banknak van tranzakciós díja tehát picivel többet utalj be ) amiből folyamatos bevételed keletkezik.

Az alábbi ábra pedig azt mutatja milyen jogállásokra mennyi bevételed származik. 

  1. Minden JOG,  hozhat számodra csak az első Inlernet osztályt számolva 130.200 Ft-ot, és
  2. 6 db Bónusz JOG-ot, mely hozhat további 1.041.600 Ft-ot, valamint
  3. a további osztályokban kapott összesen 65 Bónusz JOG-nak köszönhetően hosszú távon, folyamatosan több mint 150.000.000 Ft-ot.
  4. Mindezt hozhatja a csapatod tagjainak is, melyek után Te jelentős jutalékokat kaphatsz.

Mennyi JOG-ot szeretnél szerezni a fenti időszak alatt?


Az Inlernet jogfa bevételei jelentősen hozzájárul a Te és a közvetlen üzlettársaid sikereihez, melynek köszönhetően sokkal hamarabb érheted el a 2.Karrier szintet, amely már végtelen mélységig hozhat neked jutalékokat a saját csapatodból. Szerezz te is minnél hamarabb jogot! Egy DB jog értéke 12 000 FT ( szerezhetsz, webirodádon belül tudod megvenni ) Ezt le is vásárolhatod plusz! És ugye az 1 DB jog kifutása összesen 130200 FT-ot hozhat számodra! ( plusz egyéb bevételek!!! )

Nézzük a részleteket.

-Alapként: Ha a közvetlened ( aki alád regisztrált ) szerez 1 db JOG-ot, akkor kapsz a jutalékszámládra  azonnal 400 Ft karrierjutalékot. Minden jog szerzés növeli a karrier egységed ami által magasabb pozícióba kerülsz ( összesen 300 karrier egységnek kell lennie. Saját egység 50, csoportegység pedig 250 ) illetve még több ( és végtelen mélységből is ) bevételed keletkezik!!!


-A legnagyobb durranás a TÖKÉLETES CSOMAG!

Amennyiben egyszerre egy időben az alád regisztrált törzsvásárlód 31 db JOG-ot szerez akkor Te azonnal 31 szer 400 Ft= 12.400 FT karrier jutalékot kapsz a webirodádba a jutalékszámládra. Illetve a törzsvásárlód kap 44 000 Ft ot azonnal a jutalékszámlájára és te pedig ennek a 7 %-át kapod. 

Minden 1 DB jog hozhat neked 130 200 Ft-ot több részletben! Egy DB jognak több bónusz joga van ami megint csak hozhat számodra 130200 Ft-ot!

Az ország nyitásra is érdemes odafigyelni mert akár 1 nap alatt kifuthat a jogod és hamarabb érheted el a magasabb szinteket ami által milliókat kereshetsz. Persze az új ország nyitásnál levő jogfa elindulást csak akkor tudod megtenni ha már a te saját országodban amilyen okmánnyal regisztráltál rendelkezel legalább 1 DB joggal a jogfán

Az országnyitásról bővebben:

https://kiadasod-a-beveteled.webnode.hu/orszagnyitasrol-bovebben/


Mit jelent ez a számodra?

-Sokkal gyorsabban érheted el a magasabb karrier és jövedelmi szinteket!

-Hosszabb távon megalapozhatod a jövőd!

-Örökli a családod!

-Anyagi szempontból sikereket érhetsz el! ( hitel nélküli gondtalan élet, autó,  ház, nyaralók.... )

-Kifizetheted a tartozásaid!

További kérdésed esetén az alábbi linkre kattintva szívesen állok rendelkezésedre.  

https://kiadasod-a-beveteled.webnode.hu/kapcsolat-felvetel/