INLERNET NAP


Ne felejtsd el, a következő országos rendezvény 2018. 09. 15.  szombaton lesz, ahol személyesen is találkozhatunk, és beszélgethetünk a jelen és a jövő lehetőségeiről.

Helyszín: 

Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14., I. emelet

9 óra 45 - már beülhetünk a rendezvényre ami 10-16 óráig tartandó.

Jelentkezési határidő webirodai művelethez:

 2018.09.12. 23:59:00

Miként tudunk jelentkezni:

Legelsőnek a számláink valamelyikének 

-jutalékszámla

-inlernetszámla

-utalványszámla

Rendelkeznie kell levonható ( számlák összevonhatóak ) 4000 ft összegnek.

Ha nincs annyi összegünk a webirodánkban akkor ide kattintva megtudhatod miképp töltsd fel az Inlernet számlád. 

https://kiadasod-a-beveteled.webnode.hu/bankszamlaszam/

 A rendezvény ingyenes regisztrációhoz kötött, amit a lentebb található weboldalon meg is tehet és kérdése esetén is szívesen állok rendelkezésére alábbi weboldalon.

https://www.kiadasod-a-beveteled.webnode.hu/kapcsolat-felvetel/

Megrendelés menete:

Lépjünk be a webirodánkba és válasszuk ki a Műveletek menüpontot azon belül a rendezvényre jelentkezést. 

Ezután pedig a részvételi díj fizetési módjánál válasszuk ki az utalvánnyal számlaegyenlegekből.

Ez a lehetőség azért is jobb hisz ezt a 4000 Ft összeget visszakapjuk a foglalószámlánkra amiből legközelebb akár használhatunk is. Lényegébe ingyen van a rendezvényünk. Ráadásul a jutalékszámlánkra is és árengedményszámlánkra is kapunk ezután a művelet után visszatérítéseket. 

Ha a helyszínen készpénzzel szeretnénk fizetni lehetőséget választjuk akkor semmilyen visszatérítést nem kapunk a webirodába. 

Majd ezután kijelöljük azt a számlát amiből szeretnénk levonni a 4000 ft-ot. Illetve itt a táblázatban máris megjelenik a foglaló felhasználása ami 480 ft. Ezt kipipálhatod ezáltal is kevesebb lesz a 4000 ft teljes kiegészíthető összeg. Ha nem használod fel a foglalóra kapott összeged akkor értelemszerűen az  árengedményszámlára íródik jóvá. 

Ezután pedig ha sikeresen kifizettük az utalványukat a rendezvényre jelentkezéshez és a kiegyenlítendő összeg ebben az esetben 0 Ft lett akkor lentebb a narancs színű gombra tovább a megerősítésre kattintva értelemszerűen haladj tovább a művelettel. 

Miként tudjuk letölteni az utalványunkat amit el kell vinni az Inlernet Napra?

  1. Vigyük az egeret a LETÖLTÉSEK menüpont felé és válasszuk az ONLINE-UTALVÁNYOK almenüpontot.
    Amegjelenő listában a legelső lesz a legutóbb megrendelt utalványunk. Kattintsunk az egérrel az UTALVÁNY MÁSOLAT LETÖLTÉSE gombra.
  2. A megjelenő kis ablakban válasszuk az UTALVÁNY MÁSOLAT LETÖLTÉSE lehetőséget.
  3. Csak azokat az utalvány másolatokat tudjuk lementeni és kinyomtatni a webirodánkból, melyek KIFIZETETT UTALVÁNY státuszban vannak. A megrendelést követően minden online-utalványunk KIFIZETETT UTALVÁNY státuszba kerül. A vásárlást követően a Termékpartner által FELHASZNÁLT UTALVÁNYKÉNT jelölt online-utalványokból már nem lehet utalványmásolatot nyomtatni!
  4. Ezt követően megjelenik a megszokott ablak, aminek a segítségével MENTHETJÜK vagy MEGNYITHATJUK és KINYOMTATHATJUK az online-utalvány másolatunkat.

Ne felejtsük az utalványunkat otthon hisz csak ezzel tudjuk igazolni magunkat, hogy a webirodánkban megrendelés történt.